Veiligheid boven alles

Elektriciteit aanleggen volgens de regels van de kunst

De elektriciteit in uw woning is cruciaal voor uw comfort. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat de professional op wie u een beroep doet om uw elektriciteit te laten aanleggen regio Brecht de nodige ervaring en vakkennis heeft. Twijfel daarom niet en doe beroep op GS Projects.

Bouwen of verbouwen

Hebt u het aangedurfd en gaat u bouwen of verbouwen? Dan zijn ook elektriciteitswerken een onmisbaar item op uw “to do lijstje”. Kies hiervoor een vakman die van aanpakken weet en die u het nodige advies kan geven en opteer voor GS Projects. Nieuwe kabels, stopcontacten of meer huiselijk comfort, het behoort allemaal tot de opties!

Veiligheid

Elektriciteit op een correcte manier laten aanleggen regio Brecht en Antwerpen brengt ook heel wat veiligheidsvoorschriften met zich mee. Uw elektrisch net dient aangelegd te worden volgens de regels van het AREI en daarvoor hebt u een vakman nodig. Enkel en alleen op die manier bent u zeker van een installatie die volledig conform de wetgeving is. De finale keuring kunt u ook aan GS Projects overlaten.

Kies daarom voor de diensten van GS Projects en neem vandaag nog contact op voor een offerte of meer info. Ook voor brand- en toegangsbeveiliging kunt u hier terecht.

Contacteer ons!
03 500 99 49