Uw elektricien met expertise te Brecht - GS Projects

Vakmanschap en vertrouwen

Domotica

Ook voor het installeren van domotica kunt u bij GS Projects terecht. Voorzie uw woning van de nodige snufjes om uw comfort te verhogen en vraag meteen een prijsopgave op maat. Dankzij de nieuwste innovatie van domotica zult u bovendien in staat zijn om te besparen op uw energiefacturen. Check meteen alle opties!

Brandbeveiliging

De brandbeveiliging van GS Projects zorgt ervoor dat u zich veilig voelt in uw woning. Rookdetectoren, gasdetectoren en diverse andere maatregelen zorgen namelijk voor de nodige verwittiging wanneer brand uitbreekt. Bescherm uw leven en dat van uw gezin en vraag vandaag nog meer info.

Toegangscontrole

Geef indringers geen kans om uw woning binnen te komen en ontdek de parlofonen, videofonen en codeklavieren die GS Projects voor u installeert. Dankzij deze extra beschermingsmaatregelen voor toegangscontrole hebt u zelf in de hand wie u toegang verschaft tot uw domein of huis.

Hebt u vragen over de activiteiten van GS Projects of wilt u meteen een elektricien voor de regio Brecht of Antwerpen boeken? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contacteer ons!
03 500 99 49