Geef brand geen kans

Onderhoud en installatie van brandbeveiliging

Er gaat geen week voorbij of in de wintermaanden ziet men in het nieuws een artikel verschijnen over een woningbrand. Zorg dat soortgelijke drama’s u niet overkomen en kies voor aangepaste brandbeveiliging, geïnstalleerd door GS Projects uit Brecht.

Detectoren

Om uw huis of zaak te beschermen kunt u de plaatsing aanvragen van diverse detectoren. Deze brengen u op de hoogte wanneer er rook, gas of hitte aanwezig is in uw woning. Onderschat vooral het belang van soortgelijke melders niet, want ze kunnen uw leven redden en dat van uw gezin. Vooral ’s nachts breken heel wat branden uit en dan zijn deze meldsystemen van cruciaal belang.

Diverse soorten melders

U kunt rekenen op een optimale brandbeveiliging te Brecht dankzij GS Projects. Zowel rookmelders, CO-melders, hittemelders en gasmelders kunnen probleemloos geïnstalleerd worden. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de kwaliteitsproducten van het merk Inim.

Voor de bescherming van uw huis of zaak kan u rekenen op allerhande melders die u op de hoogte brengen van een overschrijding aan rook, gas of hitte in uw huis. Vertrouw op GS Projects om detectoren van het merk Inim vakkundig te installeren en onderhouden.
Neem gerust contact op en u krijgt een vrijblijvende offerte op maat voor uw brandbeveiliging te Brecht.

Contacteer ons!
03 500 99 49